Isolatietechniek

BRANDWERENDE AFWERKINGEN

Brandwerende Afwerkingen

Wij staan voor brandveiligheid

Dirk Diepeveen Brandwerende afwerkingen: wij staan voor brandveiligheid.

Dirk Diepeveen Brandwerende afwerkingen is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de isolatiebranche. Omdat Isolatie en brandwerende afwerkingen een logische combinatie is, hebben we ons in 2010 ook gespecialiseerd in brandwerende afwerkingen. Op die manier kunnen we onze installateurs een totaalpakket bieden. Handig voor u: één aanspreekpunt en alles is geregeld.

Brandwerende afwerkingen

Optimale kwaliteit

We kennen ons vak en geven gedegen advies. Dat is waarom installateurs zo graag met ons werken als het gaat om brandwerende afwerkingen. Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid en blijven op de hoogte doordat ze regelmatig producttrainingen volgen.

Wat we doen

Geen gebouw zonder technische installaties als elektra-leidingen, ventilatiekanalen, kww-, cv- en gasleidingen. Iedere niet goed brandwerend afgewerkte doorvoering en ieder verkeerd afgewerkt luchtkanaal doet de brandwerendheid van de totale constructie teniet. Wij zijn specialist in het brandwerend afwerken van deze doorvoeringen en luchtkanalen.

Wij leveren en monteren alle soorten brandwerende afwerkingen ten behoeve van

  • Doorvoeren
  • Luchtkanalen

Wij werken alle doorvoeren volgens de eisen van de brandweer netjes brandwerend af. Wij zorgen daarnaast voor een logboek waarin de betreffende doorvoeren met foto zijn opgenomen en met welke materialen ze zijn afgewerkt. Elke doorvoer krijgt een unieke code.
Uiteraard werken wij met geteste en gecertificeerde materialen.

Hoe we werken

Wij werken vooral in opdracht van installateurs, aannemers, luchtkanalenbedrijven en de overheid.

Een vrijblijvende kennismaking?

Dirk Diepeveen is een familiebedrijf. Nuchter, gedegen, flexibel en met een uitstekende vakkennis. Bel met 053 – 461 52 19

brandwerende-afwerkingen-dirk-diepeveen

Referenties Dirk Diepeveen Brandwerende afwerkingen

Omdat Isolatie en Brandwerende afwerkingen een logische combinatie is, hebben we ons naast Isolatie, ook gespecialiseerd in het brandwerend afwerken van doorvoeren. Zo ontstond Dirk Diepeveen Brandwerende Afwerkingen. Ook hier hebben we – al dan niet in samenwerking met ons isolatiebedrijf – goede referenties opgedaan. Projecten waar we met trots en veel plezier op …

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs